Newsletter

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Cosul este gol.
Alte pagini
Activity

Ceai blooming "Man Tian Xian Tao"- "Sacred Flowers" 1buc

8,00ron

Ceai blooming "Man Tian Xian Tao"- "Sacred Flowers" - 1buc


Un ceai din provinchia Fujian, rulat manual. In infuzie frunzele bilei de ceai se deschid treptat dezvaluind ascunsele flori de galbenele legate strans cu imortele rosii (amaranth) iar in varf flori de iasomnie. Parfumul floral si infuzia bogata sunt foarte armonios combinate.

Prepararea ceaiului: Se pune o floare de ceai la 300 ml de apa. Se fierbe apa si se lasa sa se raceasca 2-3 min pana la85C. Se toarna peste floarea de ceai si se lasa sa infuzeze 2-3 min. Se strecoara si se serveste. Dintr-o floare de ceai se pot face 3 infuzii.

Ceaiul blooming sau ceaiul care infloreste este realizat din ceai verde si diferite flori, legate artizanal impreuna sub forma unei bile. Scufundata in apa, aceasta bila de ceai se deschide asemenea unei flori. In mod normal aceste ceaiuri care infloresc provin din regiunea Yunnan, China. Florile cele mai folosite in ceaiurile care infloresc sunt: amaranth-ul (floarea nemuritoare), crizantema, florile de iasomnie, liliac, hibiscus, flori de osmanthus. Ceaiul care infloreste este de obicei servit in recipiente de sticla, transparente ca sa se poata observa mai bine inflorescenta. Florile de ceai pot fi refolosite de 2-3 ori fara ca ceaiul sa devina amar.Adauga in cos:

  • Model: OX121251
  • Greutate: 0.007kg


Acest produs a fost adaugat in catalog pe data de Sunday 10 April, 2011.