Cafea de origin "Colombia Supremo" vrac 100 g

15,00ron

Cafea "Colombia Supremo" 100g

Iubită de oameni din toate colțurile lumii, cafeaua columbiană are echilibrul perfect în ceea ce privește aciditatea, gustul dulce și aroma ca de alune. Este posibil să sesizați o ușoară notă de ciocolată și coacăze roșii. Are toate caracteristicile cafelei tale preferate, dar în același timp nu este excesiv de tare. 

Columbia este cel mai mare exportator de cafea din lume, iar producția este exclusiv arabica. Solul fertil, altitudinea cuprinsă între 1200 - 1800m și climatul propice - datorate munților vulcanici care există din abundență în Columbia, garantează condiții favorabile pentru o cafea de excepție. Plantele de boabe "Supremo" provin din terenuri private unde sunt foarte bine îngrijite și crescute la umbră. 

Cafeaua arabica a fost adusă în Columbia de călugării iezuiți. Aceștia au adus copăceii de cafea în regiunile montane columbiene, iar după cât se știe, în prezent, cafeaua arabica face parte din rutina a milioane de oameni din jurul pământului. 

Preparare: reglati rasnita pentru a obtine granulatia dorita a cafelei. Pentru o cana aveti nevoie de cel putin 2 lingurite (7g) de cafea macinata. Folositi apa clocotita 93-94°C. Pastrati intr-un recipient etans.

 


Adauga in cos:

  • Model: OX80231
  • Greutate: 0.1kg


Acest produs a fost adaugat in catalog pe data de Thursday 12 September, 2013.