Newsletter

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Cosul este gol.
Alte pagini
Activity

Ceai medicinal pentru abdomen plat "Flat Belly", 50g

9,00ron

Ceai medicinal pentru abdomen plat "Flat Belly", 50g


Ingrediente: mate, coaja de macese, lamaita, frunze de urzica, radacina de lemn dulce, ghimbir, flori de trandafir si musetel.

Mate este o bautura energizanta traditionala in America de Sud, si are un continut foarte ridicat in cofeina. Provine din planta Yerba mate si se prepara prin infuzarea frunzelor uscate ale acesteia in apa fierbinte.Acest ceai se serveste intr-un recipient numit "calabash" sau "gourd" si se soarbe cu un pai/infuzor special  facut din argint, inox sau bambus numit "bombilla". Ceaiul Mate are un gust placut dar usor amarui,din aceasta cauza multa lume prefera sa il indulceasca cu zahar sau miere. Bautul ceaiului Mate, la o masa cu prietenii, din acelasi recipient specific, denumit "gourd" sau "calabash" este un obicei social foarte raspandit in Brazilia si Argentina. 

Prepararea infuziei: Se pune o lingurita de ceai pentru fiecare 100 ml de apa si inca una pentru ceainic. Se toarna apa fiarta peste ceai, se acopera recipientul si se lasa la infuzat 8-10 min. Se strecoara si se serveste.


Adauga in cos:

  • Model: OX60139
  • Greutate: 0.05kg


Acest produs a fost adaugat in catalog pe data de Tuesday 21 February, 2012.