Newsletter

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Cosul este gol.
Alte pagini
Activity

Ceai "Milk Oolong" 50g

34,00ron

Ceai "Milk Oolong" 50g

Ingrediente: ceai oolong
Un ceai oolong de prima calitate, ce provine dint-o recolta de primavara din Anxi, Fujian. Inainte de uscare, frunzele sunt aromatizate printr-o metoda speciala. Originile acestui ceai se afla in Taiwan.Daruie o infuzie de o culoare galbui deschis, cu o aroma dulce laptoasa
si un gust dulce persistent.
Ceaiul Oolong este un ceai traditional chinezesc ,oxidat partial (planta Camelia sinensis), produs printr-un procedeu unic ce implica uscare la soare si oxidare, inainte de rasucire. In ceea ce priveste fermentarea ceaiului Oolong, aceasta variaza de la 8% la 85% in functie de varietate si modul de prelucrare.Numele de "Oolong Tea" provine in engleza din limba chineza si inseamna "black dragon tea" (ceaiul dragonul negru), probabil datorita aspectului sau dupa prelucrare : negru, lung si incretit, buclat.

Prepararea ceaiului: Se pune o lingurita de ceai pentru fiecare 150 ml de apa si inca una pentru ceainic. Se fierbe apa si se lasa sa se raceasca 2 min pana la 90C. Se toarna apa peste ceai si se lasa la infuzat 5 minute. Se strecoara si se serveste. Din acelasi ceai se pot face 5 infuzii.Adauga in cos:

  • Model: OX21193
  • Greutate: 0.05kg


Acest produs a fost adaugat in catalog pe data de Sunday 17 April, 2011.