Newsletter

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Cosul este gol.
Alte pagini
Activity

Ceai Pu Erh 50g

9,00ron

Ceai Pu Erh


Ingrediente: ceai Pu Erh

Ceai Pu Erh din provincia Yunnan, China, cu o aroma distinctiva si bogata . Un ceai rar foarte pretuit de imparatii Chinei.
Pu Erh este o varietate de ceai post-fermentat produs in provincia Yunan, China. Post fermentarea este un procedeu in care frunzele ceaiului suporta o fermentare microbiana cauzata de organismele ce traiesc in planta si de actiunea radicalilor liberi, dupa ce sunt uscate si rulate. Este o specialitate chinezeasca si uneori este denumit si ceai negru.

Prepararea ceaiului: Se pune o lingurita de ceai la fiecare 150 ml de apa si inca una pentru ceainic. Se adauga apa fierbinte, se lasa sa infuzeze 3-5 min, se strecoara si se serveste.Poate fi folosit pentru 3 infuzii.

 


Adauga in cos:

  • Model: OX20702
  • Greutate: 0.001kg


Acest produs a fost adaugat in catalog pe data de Sunday 17 April, 2011.