Newsletter

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Your cart is empty.
Important Links
Activity
There are currently no product reviews.

Cafeaua Verde

Cafeaua Verde:

Cu toții căutam produse de slăbit fără să ținem dietă și fără sport, dar dacă am putea slăbi chiar cu cafeaua de dimineață sau cu un simplu supliment alimentar pe bază de cafea verde? Ei bine este adevarat, 

Cafeaua verde slabeste iar acest lucru este demonstrat de ultimele cercetari in domeniu si intarit de nutritionisti. 

Care este secretul pentru care slăbim cu cafea verde fără efort? Aceasta conține un antioxidant numit acid clorogenic ce arde grăsimile. 

Cafeaua verde poate fi consumată și de către persoanele care doresc sa slabeasca dar nu tolereaza bine cafeaua prajita si tare.

Cel mai recent studiu avand ca obiect boabele de cafea verde, publicat inDiabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal a aratat ca in numai 12 saptamani, subiectii au slabit in medie 7,5 kilograme – acest lucru insemnand 10,5% din greutatea corpului lor totala si 16% din grasimea din corp per ansamblu!

In cadrul studiul, care s-a desfasurat pe o perioada de 22 de săptămâni, oamenii de știință au descoperit că cei 22 de participanți supraponderali au slăbit fără să-și modifice dieta și au făcut la fel de mult sport ca și înainte. Nu au existat reacții adverse raportate. O parte dintre participanții la studiu au luat boabe de cafea verde sub formă de suplimente, iar ceilalți au luat suplimente placebo – tocmai pentru e evidenția și demonstra calitățile cafelei verzi.

“Pe tot parcursul cercetarii, participantilor le-a fost monitorizat numarul total de calorii pe care le consumau zilnic. Noi consideram ca acidul clorogenic continut de boabele de cafea verde este cel care ajuta în procesul de slabire”, a precizat Joe Vinson, profesor de Chimie la Universitatea din Scranton, SUA.

Cafeaua verde contine un antioxidant numit acid clorogenic ce arde grasimile. Acesta ajuta la reglarea nivelului zaharului din sânge, astfel încât organismul metabolizează grăsimile rapid. Cele două mecanisme de reglare a glicemiei și de metabolizare rapidă a grăsimilor din ficat inhibă absorbția grăsimilor și conduc la slăbirea rapidă. Ei bine, acidul clorogenic este distrus în urma procesului de prăjire. “, explică nutriționistul Sam Christie.

Ca si plantele medicinale, cafeaua verde este extrem de amara. Boabele de cafea verzi, neprajite, au prea putina aroma si sunt extrem de amare – deoarece contin 50% acid clorogenic 

Este recomandabil sa asociati extractul de cafea verde cu Vitamina C si cu Crom

Cromul este necesar pentru metabolizarea si depozitarea grasimilor, proteinelor si carbohidratilor. Ajuta la reducerea tesutului adipos, fiind astfel benefic pentru cei care vor sa slabeasca. Cromul este util in corp si pentru echilibrarea nivelului de zahar din sange si pentru metabolizarea macronutrientilor. 

Vitamina C contribuie la dezvoltarea celulelor imunitare, imbunatateste functionarea anticorpilor si a macrifagelor, are caracter antiviral si antibacterian si este utila pentru distrugerea toxinelor produse de bacterii. Datorita acestor argumente, este recomandabil sa asociati extractul de cafea verde cu Vitamina C si cu Crom